vigatoys s 150x125 dudu s 150x125    eigen design s 150x125 santoys s 150x125 voila s 150x125
NIEUW 2023
Resultaten 1 - 16 van 16
44520-k-3k1

Deze zeer degelijke en mooi afgewerkte winkel is geschikt voor intensief gebruik en bedoeld voor speelhoeken en de kinderopvang. De winkel is 3-delig en bestaat uit: een winkeldeel met luifel (marktkraam), een koelkast en een winkeldeel met zelfscankassa. De zelfscankassa werkt niet echt! De winkel is gemaakt van 17mm dik massief hardhout (rubberwood} en alle panelen v.d. winkel zijn afgewerkt met een slijtvaste laklaag.

De 3 delen v.d. winkel kunnen ook in een andere opstelling...

44549-800x800

Deze multifunctionele dokterspost is geschikt voor intensief gebruik en bedoeld voor kinderopvang, speelhoeken en wachtruimtes. Ze bestaat uit een receptie, wachtkamer, spreekkamer, washoek en een 23-dlg. accessoireset met onder andere een bloeddrukmeter, stethoscoop, thermometer en infuusset.
Een ideale manier om kinderen spelenderwijs aan een doktersbezoek te laten wennen. Tevens helpt het kinderen hun verbeeldingskracht en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

De set is...

44575-k-3

Met deze mooie jas en hoofdkap voel je je pas een echte dokter! Als papa of mama ziek is zullen ze nu zeker snel beter worden met alle goede raad en medicijnen van zo'n prima dokter. Zo wordt doktertje spelen extra leuk.

De schouderbreedte van de jas is 38cm en lengte vanaf de schouder 60cm. De jas is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar.
Winkeladviesprijs: €17,99  

44576

Met deze mooie jas en hoofdkap voel je je pas een echte verpleegster! Als papa of mama ziek is zullen ze nu zeker snel beter worden met verzorging door zo'n mooie verpleegster. Zo wordt verpleegstertje spelen extra leuk.

De schouderbreedte van de jas is 38cm en lengte vanaf de schouder 60cm. De jas is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar.
Winkeladviesprijs: €17,99 

58306-7-8-9-58595-k75

Een degelijke en mooi afgewerkte 5-delige speelkeuken in kleur, geschikt voor kinderopvang, speelhoeken en wachtruimtes. De frame-delen van de keuken zijn gemaakt van massief beukenhout en de overige delen incl. de deuren van meubelplaat.

De keuken bestaat uit; fornuis, aanrechtblok, wasmachine, koelkast en magnetron. De afzonderlijke items kunnen in iedere gewenste opstelling worden geplaatst. Alle knoppen klikken als je er aan draait.

De breedte van de 4 afzonderlijke...

44642fsc4

Dit prachtige, als regenboog uitgevoerde wandspeelbord, staat garant voor vele uren speelplezier voor het individuele kind of enkele kinderen samen. Het spelen met dit bord verbetert de hand- oog coördinatie en fijne motoriek en kan tevens het samen spelen en leren bevorderen. Het wandspeelbord bestaat uit 5 delen met in totaal 12 speelfuncties, zie de diverse afbeeldingen. Voor alle duidelijkheid; op het 2e borddeel van links kunnen de 4 seizoenen en het dagelijkse ‘weer’ worden ingesteld en...

v4654

Dit mooi vormgegeven Eenhoorn wandspeelbord bestaat uit 4 delen en heeft 8 verschillende speelfuncties. De meest in het oog springende zijn; een tandwieloverbrenging, een kralenspiraal, een holle en bolle spiegel, een doolhof met magnetische balletjes en een metallofoon. Tevens kunnen de ogen van de Eenhoorn worden gedraaid om het hoofd verschillende uitdrukkingen te geven. Het spelen met dit bord verbetert de hand- oog coördinatie en fijne motoriek.

Elk deel van het bord is volledig...

44591-2

Een mooi afgewerkte 5-zijdig bespeelbare grote speelkubus. De kubus heeft 6 speelfuncties waaronder een kralenframe, vormensorteerder en tandwieloverbrenging, zie de diverse afbeeldingen. Het bovendeel met kralenframe is afneembaar, daar kan dus afzonderlijk mee gespeeld worden. Bij opruimen kan dit deel ondersteboven in de kubus worden teruggeplaatst. De diverse speelfuncties helpen o.a. de hand- oog coördinatie en fijne motoriek te stimuleren.
Afmetingen: 30 x 30 x 56.5cm hoog.

44509

Met deze multifunctionele en mooi afgewerkte parkeergarage raakt uw kind niet uitgespeeld! Alle getoonde accessoires zijn inclusief dus ook de getoonde rijbaandelen om de garage heen. De detailfoto’s geven een goed beeld van de diverse service-punten van deze garage zoals een benzinepomp en een autowasstraat. Tevens een service-plaats voor een snelle check van de auto zodat er weer veilig verder gereden kan worden. Indien nodig kan er bij eventuele ernstige ongevallen ook nog een helicopter op...

44633

Op dit bord staan 12 kinderen afgebeeld met verschillende gezichtsuitdrukkingen en lichaamshoudingen. Draai aan het wiel en wacht tot het stopt. De rode pijl geeft het kind aan dat moet worden nagebootst. Spelen met dit bord helpt kinderen verschillende lichaamsbewegingen en emoties te ontdekken en snel te observeren en reageren.

Uitstekend geschikt voor kinderopvang en soortgelijke instellingen. Het bord kan eenvoudig tegen een wand of muur worden geschroefd, alle...

img_2171

Een multifunctionele activiteitentafel met diverse speelmogelijkheden en versierd met leuke prints. De diverse speelfuncties betreffen o.a. een kleine tandwieloverbrenging, een kralenspiraal, een metallofoon en een aantal geometrische vormblokken die zowel ingelegd als gestapeld kunnen worden. Dit alles draagt onder andere bij aan de hand-oog coördinatie en fijne motoriek.
Afm: 29,5cm lang / 29,5cm breed / 22cm hoog.
Leeftijd 18mnd+
Winkeladviesprijs: € 39,95

513214

Op dit vrolijke stapelfiguur kunnen 4 ringvormige delen gestapeld worden. In de onderste ring kan een losse houten pen in de vorm van een rietje geplaatst worden. De sorbet is 14,5cm hoog.
Leeftijd 18mnd +
Adviesprijs: €7,99

44676-1

Trek er op uit met deze mooie picknickmand gevuld met lekkere hapjes en drankjes. De stevige mand is gemaakt van kunstriet en gevuld met een mooie 26-delige set houten levensmiddelen en een gezellig geruit picknickkleedje. Zo wordt spelen met vriendjes en vriendinnetjes een leuk en gezellig uitje.

Met het houten mesje kunnen de meloen, banaan en broodje in stukjes worden gesneden wat goed is voor ontwikkeling v.d.fijne motoriek. Gezellig samen picknicken bevordert natuurlijk ook het...

44671

Met deze houten Jungle rollerbaan ben je wel even lekker zoet. De 6 Jungle-dieren rollen/tuimelen echt super leuk en rustig naar beneden. Omdat ze zo rustig naar beneden gaan zijn ze voor peuters beter te volgen dan ballen of autootjes die veel sneller naar beneden lopen.
Afm: Breedte 36.5cm Hoogte 33.5cm
Leeftijd 18mnd+
Winkeladviesprijs: €21,95

v4524

Beschrijving volgt nog!
Leeftijd:3+
Winkeladviesprijs: €47,99

50772-175

Een prachtig groot magneetbord bestaande uit 5 afzonderlijke (witte) magneetborden met opbergbakken er onder en diverse opzetdelen die het geheel de vorm van een locomotief geven.
De witte magneetborden hebben een maat van 38,5 x 38,5cm. Bij het wandspeelbord kunnen diverse sets magneetfiguren geleverd worden, zie categorie Magneetfiguren.
Een montage-instructie en bevestigingsmiddelen zijn bijgevoegd.
Leeftijd 18mnd+

NB:De getoonde magneetplaatjes op de borden zijn... 

 

 

Contact

 

  Allehand Wooden Toys
Importeur - Groothandel
Kantooradres:
De Tollande 25
5528 BR Hoogeloon
Magazijnadres:
Zessprong 6+6a
5684 NV Best
T: 06-38775311
E: info@allehand.nl
KvK nr: 77942825