vigatoys s 150x125 dudu s 150x125    eigen design s 150x125 polarb s 200x200 voila s 150x125

Wie zijn wij:

Allehand Wooden Toys is al sinds 1988 importeur en distributeur van houten kwaliteitsspeelgoed. We zijn tevens partner van Bol. Wij leveren ons assortiment aan dealers, kinderopvang, bedrijven en instellingen. De laatste jaren focussen we ons steeds meer op artikelen die geschikt zijn voor intensief gebruik en bedoeld voor kinderopvang, speelhoeken en wachtruimtes. Dat assortiment breiden we steeds verder uit. 

Naast een klein aantal eigen design (Allehand design) artikelen, die wij speciaal voor onze groothandel laten produceren, importeren we het veruit grootste deel van ons assortiment van onze Chinese producenten Vigatoys en DuDutoys. Vigatoys is een van de grootste en kwalitatief gezien ook een van de beste producenten van houten speelgoed in China! Naast een ruim assortiment klein speelgoed heeft deze firma ook een snel groeiend assortiment groot houten speelgoed geschikt voor intensief gebruik zoals o.a. speelkeukens en wandspeelborden. Dat sluit ook prima aan op ons groeiend assortiment voor de kinderopvang. Met deze firma doen wij inmiddels al ruim 18 jaar met plezier zaken. 

De materialen die door deze producenten worden gebruikt zijn hoofdzakelijk rubberwood, linden- en berkenmultiplex en het uit Oost-Europa geimporteerde beukenhout. Het gebruikte rubberwood komt van de in Azie veel voorkomende rubberboom (Hevea Brasiliensis) die op plantages wordt gekweekt en in eerste instantie wordt gebruikt voor de winning van latex. Deze melkachtige substantie is de grondstof voor de productie van o.a. natuurrubber. Als de boom na ±25 jaar geen latex meer produceert (droog komt te staan) wordt deze gekapt en o.a. voor meubels, huishoudelijke artikelen en speelgoed gebruikt.

Alle op deze site gepresenteerde artikelen zijn mooi afgewerkt en gelakt en worden bij klein speelgoed in full colour doos en bij groot speelgoed in een doos met colour label geleverd. Ze voldoen uiteraard aan de geldende CE-speelgoednormen.

Wij wensen u veel kijkplezier en hopen dat u uw keuze kunt maken.

santoys

 

 

 

 

Contact

 

  Allehand Wooden Toys
Importeur - Groothandel
Kantooradres:
De Tollande 25
5528 BR Hoogeloon
Magazijnadres:
Zessprong 6+6a
5684 NV Best
T: 06-38775311
E: info@allehand.nl
KvK nr: 77942825