vigatoys s 150x125 dudu s 150x125    eigen design s 150x125 polarb s 200x200 voila s 150x125

bedrijfspand

Wie zijn wij:

Allehand Wooden Toys b.v. is al sinds 1988 importeur en distributeur van houten kwaliteitsspeelgoed. Wij leveren aan de detailhandel (speciaalzaken in houten speelgoed), de kinderopvang + bedrijven en instellingen. Onze doelstelling is om de consument, via onze dealers, een zo breed mogelijk assortiment houten kwaliteitsspeelgoed tegen de scherpst mogelijke prijzen aan te bieden! Goed houten speelgoed hoeft nl. niet altijd duur te zijn!

Naast een klein aantal eigen design (Allehand design) artikelen, die wij speciaal voor onze groothandel laten produceren, importeren wij het veruit grootste deel van ons assortiment van onze Thailandse producent Santoys en de Chinese producenten Vigatoys en DuDutoys. Met deze firma's doen wij al vele jaren goede zaken en zij leveren de kwaliteit die bij ons past.

De materialen die door deze producenten worden gebruikt zijn hoofdzakelijk rubberwood, berken- en lindenmultiplex en beukenhout. Onze Thailandse producent Santoys gebruikt hoofdzakelijk rubberwood. Dat hout komt van de rubberboom (Hevea Brasiliensis) die op plantages wordt gekweekt en in eerste instantie wordt gebruikt voor de winning van latex. Deze melkachtige substantie is de grondstof voor de productie van o.a. natuurrubber. Als de boom na ong. 25 jaar geen latex meer produceert (droog komt te staan) wordt deze gekapt en o.a. voor meubels, huishoudelijke artikelen en speelgoed gebruikt.
Onze Chinese producenten gebruiken ook rubberwood maar tevens berken- en lindenmultiplex en uit oost-europa geimporteerd beukenhout.

Alle op deze site gepresenteerde artikelen zijn mooi afgewerkt en gelakt (enkele grote artikelen gedeeltelijk gelakt) en worden bijna allemaal in full colour doos geleverd. Ze voldoen uiteraard aan de geldende CE-speelgoednormen en zijn verkrijgbaar bij onze dealers. Deze zijn gespecialiseerd in de verkoop van houten speelgoed en kunnen u adviseren als u dat wenst.

Wij wensen u veel kijkplezier en hopen dat u uw keuze kunt maken.

santoys

 

 

 

 

Contact

 

  Allehand Wooden Toys
Importeur - Groothandel
Kantooradres:
De Tollande 25
5528 BR Hoogeloon
Magazijnadres:
Zessprong 6+6a
5684 NV Best
T: 06-38775311
E: info@allehand.nl
KvK nr: 77942825